Gratis adverteren api

 

Prijzen dubbelglas | Tarieven glaszetter

Prijzen dubbelglas | Tarieven glaszetter
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
8285 keer sinds 17-09-2014, 09:50:22
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Geld besparen op dubbel glas

Heeft u last van tocht en kou in huis? En wilt u graag comfortabel wonen plus daarnaast ook nog op uw energiekosten besparen?

De energieprijzen zijn de laatste jaren fors gestegen. Het is dan ook verstandig om ervoor te zorgen dat u niet teveel energie verbruikt, maar dat u uw woning zo energiezuinig mogelijk probeert te maken. Ramen beslaan standaard een groot deel van de gevel en hebben daarom een groot effect op verlies of behoud van warmte in de woning.

Eén van de bekendste methodes om het verlies aan energie te voorkomen is het laten plaatsen van dubbel glas of zelfs driedubbel glas. Het vervangen van enkel door dubbel of driedubbel glas heeft direct effect: u bespaart veel geld op uw energiekosten, uw woning voelt behaaglijker, in de winter is het warmer en in de zomer is het koeler. Daarnaast wordt het energielabel van uw woning beter en het dubbele glas werkt ook geluidsisolerend.

Kijk voor uitgebreide informatie en prijzen op onderstaande site www.wat-kost-het.nl

Bespaar fors geld op HR, HR+ en HR++ glas via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot soms wel 45% besparen op de kosten!

Profiteer daarnaast van het lage btw tarief van 9% (in plaats van 21%) op de arbeidskosten voor het laten plaatsen van alle soorten isolatieglas in woningen!

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)