Gratis adverteren api

 

Kruipruimte isolatie NU met SUBSIDIE

Kruipruimte isolatie NU met SUBSIDIE
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
7030 keer sinds 31-08-2016, 13:32:28
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Bespaar geld op het isoleren van uw kruipruimte

Sinds de afgelopen 10 jaar wordt zowel door het bedrijfsleven als de overheid veel aandacht geschonken aan het isoleren van de woning. Want als u uw woning isoleert, verhoogt u niet alleen uw wooncomfort, maar bespaart u ook op uw energiekosten.

Een belangrijk onderdeel van de woning is de kruipruimte. Een niet geïsoleerde kruipruimte of een niet geïsoleerde vloer zal koud en vochtig aanvoelen. De begane grond zal daarom niet comfortabel aanvoelen. Daarnaast zal het leidingwerk worden aangetast door het vocht en zullen zwermen muggen en andersoortig ongedierte een welkome broedplaats vinden in de plassen op de kruipruimte vloer.

Wilt u meer weten over kruipruimte isolatie, de mogelijkheden en de kosten van het isoleren van uw kruipruimte? Kijk dan op onderstaande site www.wat-kost-het.nl

Hoe kunt u geld besparen op kruipruimte isolatiekosten?

Bespaar fors geld op kruipruimte-isolatie via www.wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten!

LET OP! Verlaagde BTW voor aanbrengen energiebesparend isolatiemateriaal

Er geldt een verlaagd btw tarief op arbeidskosten voor het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muur en daken. Dit betekent voor veel consumenten een forse besparing op de arbeidskosten. In plaats van 21% worden werkzaamheden met slechts 9% btw belast. Uw woning moet wel 2 jaar of ouder zijn.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)