Gratis adverteren api

 

beheerders gezocht

beheerders gezocht
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
21364 keer sinds 08-05-2014, 16:36:55
Telefoon:
+31 (0)610532606
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Als franchisenemer van Stadspagina.net heb je de kans om hét lokale nieuwsplatform in jouw gemeente te runnen. Iets voor jou? Hieronder lees je meer over onze formule, het profiel van de kandidaten die we zoeken en de werkzaamheden.
Formule
Naast landelijk nieuws een sterke focus leggen op lokaal nieuws, dit willen we doen met een aantal betrokken franchise collega’s die voor ons het nieuws verzamelen en plaatsen op de site.
Lokale websites trekken veel bezoekers. Door de focus op nieuws uit de eigen gemeente zijn deze lokale sites bovendien erg aantrekkelijk voor plaatselijke adverteerders. Stadspagina.net is uniek d.m.v. personaliseren voor geregistreerde gebruikers.
Als franchisenemer van Stadspagina.net bieden we je de mogelijkheid om een van onze lokale Stadspagina.net sites als zelfstandig ondernemer te exploiteren.
Profiel
Wij zijn op zoek naar ondernemende persoonlijkheden. De belangrijkste eigenschappen om van je eigen Stadspagina.net website een succes te maken zijn:
• Een commerciële, resultaatgerichte instelling
• Goede contactuele eigenschappen
• Stiptheid en accuratesse
• Doorzettingsvermogen
Je maakt en onderhoudt makkelijk contact met lokale ondernemers en weet potentiële adverteerders te overtuigen van het unieke concept Stadspagina.net

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)