Gratis adverteren api

 

Brocante smeedijzeren en gietijzeren tuinmeubelen te koop

Brocante smeedijzeren en gietijzeren tuinmeubelen te koop
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
2941 keer sinds 11-01-2015, 14:54:15
Telefoon:
+31 (0)652683057
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Brocante tuinmeubelen en bronzen beelden voor in en om het huis

Voor in de tuin en om het huis verkopen wij prachtige huis en tuin decoraties, paviljoens, priëlen, rozenbogen en tuinpoorten. Kijk ook eens naar onze fonteinen en waterornamenten, tuinbanken en tuinmeubelen van teakhout, smeedijzer en gietijzer.

De tuinartikelen zijn te bezichtigen in Tuincentrum en hoveniersbedrijf Van der Waal aan de Beneden Molendijk 8a in Numansdorp. Kijk ook eens op de website van dit gezellige brocante tuincentrum www.tuincentrumvanderwaal.nl voor openingstijden en de route beschrijving.

Let op!! niet alle artikelen uit de online webwinkel van Bronze and More staan daar standaard op voorraad, dit is slechts een kleine greep uit de uitgebreide te bestellen collectie van Bronze and More. U kunt de gehele collectie uiteraard ook bekijken op www.bronzeandmore.nl .

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek in onze online webwinkel of kom een keer gezellig shoppen in de webshopwinkel of in het gezellige brocante tuincentrum Van der Waal.

Bronze and More verkoopt ook bronzen beelden en sculpturen voor in en om het huis bronzen beelden van klassiek tot modern en porselein met bronzen artikelen in Jugendstil Art Deco en Empire stijl.


U zult altijd slagen uit het uitgebreid assortiment bronzen beelden van Bronze and More.

Bronze and More is ook gespecialiseerd in de verkoop van mooie bronzen beelden van hoogwaardig brons voor in en om het huis. Onze bronzen artikelen zijn voornamelijk gebaseerd uit verschillende stijlperioden, zoals rococo, art-nouveau, jugendstil, art-deco, empire of mythologisch . Bent u op zoek naar een mooi beeld gemaakt van brons van mensen kinderen of van dieren b.v. een paard, hond, kat of ander bronzen huisdier. Zoekt u bronzen tuinbeelden of een modern of klassiek bronzen beeld voor in de tuin, u zult altijd slagen uit het uitgebreide assortiment bronzen beelden van Bronze and More.
Ook zijn onze bronzen beelden zeer geschikt om als verjaardagscadeau te geven of om te schenken bij een huwelijk, trouwerij, jubileum, relatie, pensioen, sportwedstrijd of danstrofee. Speciaal bij overlijden of afscheid hebben wij prachtige gedenkbeelden en grafdecoraties in brons en bent u dus aan het juiste adres bij Bronze and more.
Verder vindt u in onze webshop, kijk op www.bronzeandmore.nl exclusieve en betaalbare woondecoraties, brocante en porselein met bronzen artikelen, aardewerk, spiegels, kandelaars, vazen, lampen en verlichting.
Diverse bronzen beelden uit de webwinkel, zijn vanaf heden te bewonderen en te koop in de webshopwinkel Bronze and More aan de Derde Dwarsweg 4 3281 AD.

Bij Bronze and More in de webshopwinkel aan de Derde Dwarsweg 4 3281 AD in Numansdorp staan diverse artikelen uit de webwinkel die u persoonlijk kan komen bekijken. U zal worden geholpen door een ervaren specialiste in bronzen beelden en andere artikelen uit brons. De diverse tuinartikelen uit de webwinkel kunt u ook bekijken maar dan bij Tuincentrum van der Waal aan de Beneden Molendijk 8 a in Numansdorp, leuk om samen te combineren voor een dagje uit naar Numansdorp.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)